Omalle sivustolle lisättävä kauppa vaivattomaan esitysten, elämysten ja työpajojen myyntiin

Giglen avulla otat harppauksen digimaailmaan. Kauppapaikkamme on rakennettu varta vasten esitysten, elämysten, työpajojen ja etäkeikkojen välittämiseen.

 

Se automatisoi näiden välittämiseen ja myymiseen liittyvät raskaat ja vanhanaikaiset manuaaliset käytännöt.

 

Omalle sivustolle lisättävän kaupan avulla asiakkaasi ostavat elämyksen nopeasti ja luotettavasti ilman ylimääräistä säätöä.

 

Kalenteri-integraatio pitää huolen, että artistien saatavuustiedot ovat aina ajan tasalla.

  • Omalle sivustolle lisättävä kauppapaikka
  • Kalenteri-integraatio (saatavuustieto aina ajan tasalla)
  • Automatisoidut sopimukset ja maksaminen
  • Ohjattu keikkapakettien luonti
  • Tehokas artistien hallinnointi
  • Lisämyyntikanava isommalla alustalla
"Haluamme laajentaa palveluamme varsinkin taidetyöpajojen osa-alueella ja tuoda asiakkaillemme entistäkin helpommaksi palvelun oston läpinäkyvän hinnoittelun ja selattavan valikoiman avulla. Kun kaikki upeat työpajamme ovat samassa verkkokaupassa, voi asiakas luoda useammasta työpajasta vaikka kokonaisen tapahtumapäivän!"
Susanna Perhomaa
“Pian avattavan kauppapaikkamme avulla voimme vähentää myynnistä aiheutuvaa välttämätöntä manuaalista työtä ja käyttää työaikaa muihin tehtäviin ilman, että myynti itsessään kärsii. Hyöty tällaisesta palvelusta on suuri, sekä talouden että työhyvinvoinnin näkökulmasta"
Henrietta Ikonen

Miten Gigle eroaa tavallisesta verkkokaupasta?

Suunniteltu välittäjätoimijoille ja artisteille

Giglen alusta on suunniteltu esitysten, elämysten ja työpajojen välittämiseen ja myyntiin, kun taas geneeriset verkkokaupat on suunniteltu pääasiassa tavaroiden myymiseen. Katso alapuolelta esimerkiksi improvisaatioteatteri Stella Polariksen tai taidetyöpaja Napa Schoolin kaupat.

Kalenteri-integraatio

Saatavuustiedot ovat aina ajan tasalla keskitetysti Giglen kalenteri-integraation avulla - ei enää aikataulusäätämistä. Helppoa ostajalle ja myyjälle toisin kuin perinteisessä verkkokaupassa.

Markkinointi- ja myyntiyhteistyö

Gigle yhdistää alan toimijoita kilpailemisen sijaan. Teemme yhteiskampanjoita sekä -markkinointia ja luomme alustaamme käyttävistä tahoista kumppaniverkoston, joka kasvattaa markkinaa sen uudelleen jakamisen sijaan.

Impovisaatioteatteri Stella Polariksen kauppa

Napa School taidetyöpajojen kauppa

Miksi ottaa käyttöön kauppapaikka?

Minimaalinen tarjouspyyntörumba

Automatisoi helposti ostettavien esitysten, elämysten ja työpajojen myynti - käytä säästynyttä aikaa ja asiantuntemustasi tehtäviin joita ei voi automatisoida.

Artistien hallinnointi

Artistit voivat itse muokata omia tietojaan jolloin tiedot ovat aina ajan tasalla. Tietoja voi myös muuttaa keskitetysti - joustava malli antaa vaihtoehtoja eri toimintamalleihin.

Kalenteri

Artistien kalenterit yhdistetään kauppapaikkaan, jolloin ostaja tietää samantien onko artisti tilattavissa. Ja sinun ei tarvitse kysellä aikatauluista eri tahoilta - ne on keskitetysti nähtävissä suoraan Giglestä.

Sopimukset

Kauppapaikan avulla voit automatisoida myös sopimuksen teon - ostaja hyväksyy sopimusehdot tilatessaan artistin.

Automaattinen maksujen käsittely

Kauppapaikan kautta ostaja voi maksaa tilaamansa esityksen heti. Näin vältät ajan käyttämisen laskutukseen, reskontran hoitoon ja voit keskittyä olennaiseen.

Asiakaspalvelu

Gigle on suunniteltu tekemään elämästäsi vaivattomampaa. Asiakaspalvelumme auttaa kuitenkin aina, kun tarvitset apua. Ota yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse. tai chatin kautta.

Gigle kauppa sivustolla
Gigle kauppa - esitys tilattu

Tehosta ja helpota elämysten välittämistä Giglen kauppapaikan avulla

Yksittäisten elämysten välittämiseen liittyy lukuisia tehtäviä, jotka vievät paljon aikaa. Välittäjä ylläpitää esiintyjien tietoja omalla saitillaan ja investoi sivuston uudistuksiin tasaisin väliajoin, jotta toiminta näyttää freesiltä ja kilpailukykyiseltä. Markkinointi ja myynti eri kanavissa on osa aktiivista toimintaa ja sitä tehdään usean eri kanavan kautta: sähköpostitse, puhelimitse, netissä ja tapahtumissa.

 

Kun tarjouspyyntö kilahtaa meiliin, tarjoukseen vastataan säntillisesti. Hoidetaan yhteydenpito tilaajan suuntaan. Selvitetään esiintyjien saatavuus, hinta, äänentoisto, tilatarpeet, lokaatio, ohjelmasisältö, esiintymisasu ja muut pienet yksityiskohdat.

 

… ja jäädään odottamaan asiakkaan vastausta. Usein sitä ei tule ja ostamisen este, syy miksi asiakas ei ole ostanut, jää selvittämättä.

 

Tarjouspyyntöjen hallinnointi vie paljon aikaa ja on turhauttavaa. Eikä työt lopu vielä tähän.

 

Esityksen myynnin jälkeen pitää tehdä sopimukset, lähettää vahvistusviestit ostajalle, esiintyjälle sekä mahdollisesti muille tahoille. Myynnin jälkeen esitys laskutetaan, hyvässä tapauksessa kerätään palautteet ja rakennetaan vielä jälkimarkkinointia. Kuulostaako tutulta?

 

Läpinäkyvän hinnoittelun, tuotepaketoinnin ja automatisaation avulla prosessista voi tehdä huomattavasti helpomman ja suoraviivaisemman. Haluatko kuulla lisää?

Giglen käyttöönotto on helppoa - autamme jokaisessa vaiheessa

Pyydä esittely

Käydään Giglen käyttö läpi ja varmistetaan palvelun sopivuus juuri teille

Sovitaan aloituksesta

Tehdään sopimus, ja käydään läpi aikataulu käyttöönotolle

Järjestetään Giglen paketointipäivä

Varmistetaan, että keikkapaketit ovat valmiit myytäväksi!

Lisätään Gigle sivustollenne

Ja aloitetaan vaivaton keikkamyynti