Kokemuksia Giglestä - Mitä yleisön joukossa olleet ovat tykänneet

Giglen avulla on järjestetty unohtumattomia elämyksiä ja kokemuksia niin yritys-. kuin yksityispuolelle. Tässä muutamia mietteitä kauttamme hankituista esiintyjistä.

Esitys toimi yleisöön kuin se kuuluisa junan vessa! Riskiryhmän porukka keräsi esityksen aiheita vierailta, joten teemat olivat kaikille helposti samaistuttavia. Lisäksi yleisö pääsi vaikuttamaan improvisaation kulkuun monin tavoin. Tämä lisäsi yhteenkuuluvuuden tunnetta ja teki esityksestä kuin räätälöidyn tälle porukalle.
Antero Lappalainen
En ollut valmistautunut näkemään kuuluisaa Titanicia sillä huikealla tavalla, jolla nämä kaksi hauskaa tyttöä sen esitti. Huumorilla ja yllätyksellisillä käänteillä tämä kahden naisen show oli ehdottomasti näkemisen arvoinen. Esitys teki meidän pikkujouluista vieläkin hauskemmat. En malta odottaa mitä muita esityksiä heillä on takataskussaan.
Laura Algo
Esitys oli minulle kokonaan uusi kulttuurielämys, ja aivan loistava sellainen! Virkistävä vaihtoehto trubaduurille, stand-upille tai lauluesitykselle. Hyvällä huumorilla kuorrutetuilla runoilla, mukaansatempaisevalla biitillä ei voi kuin onnistua! Vahva suositus!​​
Mona Rosenberg
Giglen tarjoamat keikat ovat tarjonneet juuri sellaisia elämyksiä, jotka antavat porukalle yhteistä fiilisteltävää ja puhuttavaa työviikon päätteeksi. Olemme päässeet irti työmoodista yhdessä hyvissä tunnelmissa.
Kerttu Takala
Esiintyjät ylittivät kaikki odotukset ja molemmat esitykset olivat erittän loistavia. Jonin korttitemput ennen varsinaista showta olivat todella mieleenpainuvia ja vieläkin sitä miettii, että miten hän ne teki. Oma kokemus lavarunoudesta oli käytännössä täysi nolla, joten myös tuonlainen esitys oli hienoa nähdä. Stand uppia on tullut nähtyä montakin kertaa mutta tuo Jonnan show meni omalla mittapuulla ihan samalla tasolle parhaiden stand up esitysten kanssa.
Juho Nyberg
En ollut aiemmin nähnyt lavarunoutta livenä tai edes kovinkaan paljon kuullut tästä taiteen muodosta. Nihkeän Akan esitys oli todella hyvä ja esityksestä sai nauraa moneen kertaan. Illan varsinainen show oli todella hauska ja mieleenpainuva niin taikuruuden kun stand upinkin osalta. Kokonaisuudessaan juhlat olivat 5/5 ja suosittelen lämpimästi molempia esiintyjiä sekä yrityksiä pitämään tämänkaltaisia vapaampia juhlallisuuksia erilaisten esiintyjien avulla
Henri Silvonen
Gigle on tehnyt todella helpoksi sen mikä aiemmin on vaatinut tuttavia, verkostoja, sähköposteja, puhelinsoittoja, varmistuksia ja muuta kommunikaatiota sekä perinteisen maksamisen rutiineja. Sain esiintyjän vaivattomasti ja nopeasti tilattua halutusti sekä maksaminen hoitui siinä samalla kätevästi. ​
Ari Seppänen
Gigle on hieno palvelu, joka sopii erityisen hyvin juuri tällaisiin Runo-olkkari-tyyppisiin tilaisuuksiin. Ilman Gigleä en olisikaan osannut osallistua. Tämä oli ensimmäinen lavarunouskokemukseni. Lämminhenkinen ja intiimi tilaisuus, josta jäi hyvä mieli. Tulen mieluusti toistekin.​​
Topi Talonen

Haluaisitko sinä samanlaisen kokemuksen?

Tilaa keikka Giglestä

Järjestämme esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli kyseessä firman bileet, kick-offit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat, lastenjuhlat, kesätapahtuma, puutarhajuhla, yleisötapahtuma, festarit, tupaantuliaiset, polttarit tai hääjuhlat.