Yrittäjän päivä – Giglen tarina minuutissa

Gigle syntyi hatarana ideana saunan lauteilla kulttuurituottajan ja pelintekijän halusta auttaa luovan työn ammattilaisia. Perheyritystä puskettiin eteenpäin pari vuotta kaksistaan ja näimme mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti taiteen kuluttamiseen – toiveena luoda lisää työtä ja ansiotuloa taiteen tekijöille – luoda vaikuttavuutta.

Perhe-elämää Giglellä

Pienten kaksosten vanhempina, ruuhkavuosien myllerryksessä, perheyrittäjäksi heittäytyminen ei ole se turvallisin vaihtoehto. Säännölliset ansiot jäivät muistona mieleen kun ymmärsimme onnellisuuden kumpuavan siitä millaisen jäljen voimme jättää maailmaan – millaisen esimerkin lapsillemme rohkeudesta tehdä työtä sellaisten asioiden vuoksi joita pidämme aidosti tärkeinä.

Gigle on saanut lihaa, nyhtökauraa ja kukkakaalipirtelöä luiden ympärille. Palvelumme on toimiva ja kuuden hengen tiimi rakentaa siitä koko ajan entistä parempaa. Olemme saaneet hieman ulkopuolista rahoitusta oman säästötilin lisäksi ja tunnustusta kilpailuissa. Eniten sydäntä lämmittää kuitenkin valtavan hieno asiakaspalaute: elämyksistä, jotka olemme toimittaneet onnistuneesti perille.

Gigle-tiimi jatkaa matkaansa, yksisarvisella ratsastaen, kohti elämyskeskeisempää maailmaa. Työmme on vasta lähtökuopissa: Suomessa on lukemattomia tilaisuuksia, joista esitys tekisi huimasti hienomman.

Ja näin yrittäjän päivänä on hyvä muistaa seuraava:

”Monet kulttuurialan työntekijät ovat päätyneet yrittäjiksi. Heitä on peräti 28 prosenttia, kun taas muilla aloilla vain 12 prosenttia on uskaltautunut työllistämään itsensä.” https://yle.fi/uutiset/3-10381068

Seuraavan kerran kun järjestät tilaisuutta, pohdi voisitko auttaa luovan alan yrittäjää tekemään tilaisuudestasi paremman.

Mahtavaa yrittäjän päivää kaikille!

Tilaa keikka Giglestä

Järjestämme esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli kyseessä firman bileet, kick-offit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat, lastenjuhlat, kesätapahtuma, puutarhajuhla, yleisötapahtuma, festarit, tupaantuliaiset, polttarit tai hääjuhlat.