Viisi virkistävää elämystä yhdellä kortilla – Stydi-kulttuurikortilla live-esityksiä läpi vuoden

© Uwa Iduozee / Sonya Lindfors, COSMIC LATTE, Zodiak (2018)

© Uwa Iduozee / Sonya Lindfors, COSMIC LATTE, Zodiak (2018)

Viisi virkistävää elämystä yhdellä kortilla - Stydi-kulttuurikortilla live-esityksiä läpi vuoden

Stydi on viiden lipun paketti Suomen parhaisiin näytöksiin, joita et ole ennen nähnyt. DocPoint, Cirko, Runokuu, Zodiak ja Baltic Circle yhdistivät voimansa ja loivat yhdessä Giglen tiimin kanssa uudenlaisen mieltä kiihdyttävän ja aivoja virkistävän tuotteen yritysasiakkaille.

Vuoden 2020 aikana tiimit, jotka nauttivat toistensa seurasta myös työajan ulkopuolella, voivat kokea yhdessä viisi elämystä dokumenttielokuvan, nykysirkuksen, runouden, nykytanssin sekä teatterin parissa.

Stydi-kortin esitykset eivät ole tiedossa ennakkoon, koska tavoitteena on rohkaista ottamaan riskejä sekä sanomaan kyllä – vaikka lopputulos ei ennalta olisikaan selvillä. Voimme kuitenkin taata, että näiden viiden laadukkaan, kokeneen ja kansainvälisen toimijan tarjonnasta koostettu kokonaisuus on paras tapa tutustua kulttuurin moniin muotoihin sekä ravistaa arki-illan rutiineja.

”Zodiak – Arjen vastapainoksi WTF-tyyppisesti tajuntaan iskeviä esityksiä.”

Tykkäätkö kaikesta tarjotusta ohjelmasta? Et varmasti! Miksi kannattaa tulla kuitenkin? Koska kulttuuri vaikuttaa tutkitusti. Se laajentaa ymmärrystä, avartaa näkökulmia, parantaa elämänlaatua, edistää sosiaalisia taitoja ja kehittää kriittistä ajattelua. Se voi myös ihastuttaa, kummastuttaa, herättää ja innostaa – kädenlämpöisen sijaan yleisö nauttii kuumista tunteista ja uusista ajatuksista.

© Kalle Nio / The Green

Giglen Inkeri kommentoi tuoretta pilottiyhteistyötä:

“Ihan mahtavaa että eri taidealojen toimijat yhdistävät voimansa ja kehittävät uusia tapoja kuluttaa kulttuurielämyksiä. Samalla madalletaan kynnystä osallistua ja tarjotaan helppo tapa kokeilla itselle mahdollisesti vieraita elämyksiä. Stydi-toimijat ovat huipputyyppejä, jotka jakavat Giglen kanssa saman ajatuksen: laajentamalla taiteen yleisöpohjaa ja madaltamalla ostamisen kynnystä tuotetaan lisäarvoa ihan jokaiselle. Giglen tiimillä on laaja-alainen osaaminen brändisuunnittelusta teknologiaan ja tuotantoon. Ja meidän koko jengin sydän sykkiin taiteille – yhteistyö on siinäkin mielessä varsin hedelmällinen.”

Lue lisää ja liity pilottijengiin: www.gigleapp.com/stydi

© Uwa Iduozee / Sonya Lindfors, COSMIC LATTE
© Ulla Kokki / Ilona - Aino - Cirko
Runokuu - Nuotiotarinoita