Vieraskynä: Taidetyöpajojen käyttö osana työyhteisön virkistyspäivää

Antti Kalakivi / Letterigraffitiworkshop / Napa School

Vieraskynä: Taidetyöpajojen käyttö osana työyhteisön virkistyspäivää

Kirjoittaja: Susanna Perhomaa / Napa School

Työpaikkojen tärkein resurssi ovat ihmiset. Työntekijöiden jaksaminen, hyvinvointi ja osaaminen ovat kulmakiviä, joita ilman paraskaan bisnes ei pyöri ja innovatiivisimmatkin visiot ja ideat jäävät paperille, tiedostoihin ja kokouspöytäkirjoihin.

Napa School / Gigle

Työhyvinvointi syntyy pääasiassa arjessa, mutta sitä voidaan tukea monin eri tavoin erilaisilla virkistys- ja työhyvinvointitoiminnoilla. Näiden toimintojen olisi tärkeää olla hengähdys ja irtiotto totutuista rutiineista, kasvattaa luovuutta, keksiä uusia tapoja kommunikoida ja tehdä yhteistyötä sekä kasvattaa omaa osaamistaan ja itsevarmuutta uusin tavoin.

Kuvat: Napa School

Suomen ensimmäinen ja persoonallisin kuvitusagentuuri Napa Agency on luonut uusia, luovia työpajoja yritysten virkistyskäyttöön Napa School -toimintamuodon kautta. Inspiroivat työpajat ovat saatavilla helposti Giglen kautta, ja ne voidaan tilata suoraan yrityksen tiloihin, silloin kun työyhteisölle parhaiten sopii. Työpajoja on tarjolla muun muassa kuvituksesta, kalligrafiasta, graffitista ja makrameesta, ja niitä voidaan tarvittaessa räätälöidä istumaan suoraan työyhteisön tarpeisiin ja kokoon. Työpajat ovat saatavilla aikaisintaan kesälle 2020, ja siitä eteenpäin.

Paikasta riippumatta

Napa Schoolin ja Giglen yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden tilata taidetyöpajoja suoraan omalle toimistolle tai varaamiinne tapahtumatiloihin vaivattomasti netistä, mikä on osa uudenlaista elämystaloutta. Samalla lisäämme kuvittajien sekä monien eri taiteenalojen osaajien työmahdollisuuksia ja levitämme taiteen kautta hyvinvointia ja osaamista.

Työpajapakettimme sisältävät toimintasuunnitelman, kaikki tarvittavat materiaalit ja tarvikkeet sekä tietysti innostuneen ohjaajan! Taidetyöpajamme sopivat hyvin kenelle tahansa, sillä ammattimaiset ohjaajamme opastavat osallistujia aina aloittelijoista osaavampiin tekijöihin. Työpajoilla voidaan herätellä luovilla aloilla uusia visioita ja ryhmäyttää, virkistää ja herätellä aisteja normaalista poikkeavassa luovassa kaaoksessa.

Onnistumisen elämyksiä

Työpajat sopivat aivan kaikille – siitä pitävät huolen ammattitaitoiset ohjaajat, jotka neuvovat ja opastavat kaikentasoiset työpajalaiset oman erikoisosaamisensa saloihin. Aina ei voi tietenkään onnistua! Kokeilu, yrittäminen, erehtyminen mutta myös se kuuluisa onnistuminen ovat kaikki läsnä työpajoissamme, jossa riskien ottaminen, kaavojen rikkominen ja sählääminen ovat kerrankin sallittua!

Kiinnostaako siis yhteisötaideteos yrityksen seinälle, oma voimaslogan-letterigraffititaulu tai itsetehdyt, omannäköiset kahvimukit taukohuoneeseen? Mahtavaa! Siirry siis tutkailemaan valikoimaamme alta!

Kaikki työpajat ovat tilattavissa alkusyksystä lähtien, joten aloita virkistymispäiväsi tai työhyvivointitapahtumasi suunnittelu ajoissa. Nyt kevään aikana tarjoamme kaikkiin ostettuihin työpajoihin myös maksuttoman ajankohdansiirron, mikäli alunperin kaavailemasi päivämäärä ei jostain syystä sovikaan.