Napa Schoolin upea taidetyöpajoja tarjoava kauppa on nyt auki!

Hiphurraa ja upeeta! Giglen ensimmäinen kumppanikauppa näki päivänvalon, kun Napa School lanseerasi ihastuttavia taidetyöpajoja tarjoavan sivuston. Kaupasta voit löytää ja ostaa upeita palveluja, mm. Graffittiletter -työpajan, jossa jokainen pääsee tekemään graffittitaidetta maalitusseilla ja  Makrameesulkakoriste -työpajan, jossa valmistetaan yhteistyöllä upea seinäkoriste.

Kauppa on kaunis kuin karkki – mitään vähempää emme Napan jengiltä odottaisikaan. Klikkaa itsesi kauppaan, fiilistele tarjontaa ja osta vaikka heti virkistävä palvelu syyskaudelle!  https://napa-agency.fi/napa-school/

Miten saat käyttöön yhtä hienon kauppapaikan? Jatka lukemista, niin kerromme lisää.

Yhteistyössä kohti elämyksellisempää maailmaa

Napa Schoolin kauppa on osa Giglen kumppaniverkostoa ja Napan palvelut ovat ostettavissa myös suoraan Giglen kaupasta. Lanseerasimme keväällä uuden kumppanimallin, jonka tavoitteena on digitalisoida alan toimijoiden myyntiä sekä tehdä ostamisesta ja myymisestä entistä helpompaa. Lue lisää artikkelistamme.

Giglen tiimin tavoitteena on, että entistä useampi toimija hyödyntää digin ja automatisaation luomia mahdollisuuksia. Haluamme kasvattaa alan toimijoiden kysyntää, helpottaa elämää sekä auttaa kumppaniverkostoamme kehittämään omaa toimintaansa yhdessä vahvan digikumppanin kanssa. 

Giglen työ ei ole koskaan valmis. Kehitimme alaa ennen koronaa, kehitämme sitä korona-kriisin aikana ja jatkamme pitkäjänteistä työtä alan hyväksi myös sitten kun ala starttaa taas upeaan nousukiitoon.

Tsekkaa Giglen kumppanimalli ja tule mukaan tekemään maailmasta parempi paikka: www.gigleapp.com/kumppaneille