Sari Aalto valloitti yleisön Laajasalossa

Olkkarikekkereiden kolmas keikka saapui Laajasalon Jussaarenkujalle aikaisin lauantaina. Perheen reippaat lapset olivat avaamassa pirteänä ovea. Olimme ilahtuneita saadessamme kutsun taas uuteen olohuoneeseen – ja erityisesti kun saimme jälleen tavata uuden perheen joka avoimesti kutsuu myös naapurit elämyksen äärelle!

Sairastapauksen vuoksi Giglen koko perustajatiimi 5-vuotiaine kaksosineen pääsi yllärinä heti lauantaina aamusta keikkahommiin. Tapahtuma-assistentti tiimissä olikin tällä kertaa neljä lasta mutta apua tarvitaan aina ja pieniä avustajan tehtäviä löydettiin jokaiselle.

Loppujen lopuksi esiintyjät kulkevat hyvin pienellä varustuksella. Sari Aalto saapui paikalle pienen matkalaukun ja perästä vedettävän vahvistimen kanssa. Esitys oli pystyssä olohuoneen nurkassa huippunopeasti ja katsomo rakennettiin tyynyistä ja vilteistä yhdessä pienten apulaisten kanssa.

Sarin ja puhuvien ystävien esitys oli jälleen kerran takuuvarma hitti. Lapset ikähaarukalla 4-11 nauroivat katketakseen ja vaikka vitsi ei olisi juuri sillä hetkellä uponnut kuin veitsi sulaan voihin, pelkästään vatsastapuhujan seuraaminen oli elämys.

Ihastuttava, pieni ja huonokäytöksinen apina, Simpanssi Anssi, pisti parastaan päästessään lavalle ja pääsimme tapaamaan myös puhuvan kummituksen ja Oskari Olemattoman.

“Sari on siitä mukava esiintyjä, että vitsit ja laatu on niin kovatasoista ja hyvin suunniteltu, että esitys toimii myös aikuisille. Pitkästymään ei pääse kukaan vaan esitys on koko perheen elämys!”, kommentoi Giglen toinen perustaja Janne Matilainen.
Janne Matilainen
Giglen toinen perustaja

Sari keikkailee usein lastensynttäreillä ja Sarinkin keikan voit ostaa Giglen kautta. Synttärikokemuksista voit lukea lisää Giglen blogista. Tulevia keikkoja löytyy Facebookista ja vatsastapuhumista on mahdollista opiskella Sarin opastuksella hänen  Youtube-kanavalta.

Tilaa keikka Giglestä

Sarin (ja monia muita esiintyjiä) voit tilata keikalle Giglen kautta.

Järjestämme esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli kyseessä firman bileet, kick-offit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat, lastenjuhlat, kesätapahtuma, puutarhajuhla, yleisötapahtuma, festarit, tupaantuliaiset, polttarit tai hääjuhlat.