Järjestä kaveriporukan pikkujoulut helposti ja nopeasti

Pikkujouluihin on hyvä panostaa, mutta jos aika on kortilla, on parempi järjestää edes pieni yhteinen hetki henkilöstön tai ystävien kesken, kun panostaa loppuunpalamisen uhalla massiivisiin megabileisiin.

Vuosi on kohta lopuillaan ja Joulu ovella. Ainakin meillä vuoden loppu on usein yksi kiireisimmistä ajanjaksoista pikkujoulusesongin myötä, mutta myös tulevan joululoman vuoksi. Pikkujoulukutsuja satelee inboxiin ja omatkin juhlat ovat vielä järjestämättä (Gigle-tiimille tiedoksi, suutarin lapsilla on kengät ja juhlakutsut saapuvat jossakin vaiheessa ennen vuodenvaihdetta).

Alla viiden kohdan muistilista jonka avulla järjestät kevyet juhlat helposti ja nopeasti.

 

1. Valitse päivämäärä: Jos tiimi on pieni, hyödynnä Doodlea jotta saat mahdollisimman suuren porukan mukaan.

 

image

Toimistot muistuttava päivä päivältä enemmän olohuonetta. Tätä kannattaa hyödyntää!

 

2. Tila: Hieno tila luo tunnelmaa, mutta ei ole välttämätön juhlien onnistumiselle. Tilaksi käy tarvittaessa joko toimitusjohtajan olohuone tai oma kotoisa toimisto.

 

image

Kakkugalleria tarjoilee maistuvia ja upean näköisiä herkkuja. Suolaisia ja makeita!

 

3. Tarjoilu: Jos aikataulu on tosi kireä, sapuskaa saa tänä päivänä tilattua vaivatta netistä – Epic Foods, Wolt ja Foodora kuljettavat purtavaa ovelle asti. Voit hakea tarjoilut myös vaikkapa Stockan Herkusta tai Kakkugalleriasta.

 

image

Vatsastapuhumisesitys aikuiseen makuun. Superhauska ja ihastuttava Sari Aalto tarjoaa esityksiä myös aikuisten juhliin. 

 

4. Elämys: Giglestä löydät esiintyjän nopeasti ja helposti. Jos et löydä juuri teille sopivaa esiintyjää suoraan sähköisestä palvelusta, voit laittaa meilin myös minulle (inkeri@gigleapp.com). Järjestän juuri teidän tilaisuuteenne laadukkaan ja taidokkaan artistin paikalle.

 

image

Taikuri Joni Pakasen taskusta löytyy yllätyksiä pienellekin seurueelle.

 

5. Kutsu: Muista pistää kutsu tekstarilla, WhatsAppilla, sähköpostilla tai millä vaan mikä menee perille. Isomman porukan juhliin kannattaa käyttää esimerkiksi RSVP-palvelua tai voit myös luoda kutsun Google Formsilla, jotta saat helposti kerättyä osallistumiset ylös.

 

Lämmin ja mukava tunnelma syntyy yhteisistä hyvistä hetkistä – yhteisistä elämyksistä. Vaikka aikataulu olisi tiukka ja juhlat vielä alkutekijöissä, vielä ehtii järjestämään bileet jotka jäävät mieleen.