Improvisaatioteatteri Stella Polaris ja työpajapalvelu Napa School Giglen kumppaneiksi

Improvisaatioteatteri Stella Polaris ja työpajapalvelu Napa School Giglen kumppaneiksi

Improvisaatioteatteri Stella Polaris ja taidetyöpajoja tarjoava Napa School ottavat käyttöön Giglen teknologiaan pohjautuvan kauppapaikan omilla sivustoillaan. Sen avulla kumppanin omia esityksiä ja työpajoja voi myydä ja hallinnoida helposti suoraan omilta nettisivuilta. Kumppaneille ja heidän asiakkailleen tämä tarkoittaa läpinäkyvää, nopeaa ja vaivatonta tapaa ostaa. 

Esityksen tai työpajan ostaminen taidealan toimijalta on usein manuaalinen, tarjouspyyntöihin pohjautuva prosessi, joka ei vastaa nykypäivän ostajien tottumuksia; uudella vuosikymmenelläkin ruoka tilataan Woltilla ja parturiaika varataan Timmasta ja majoitukset verrataan booking.comissa.

Stella Polaris ja Napa School ottavat Giglen palvelun käyttöön, koska näkevät sen säästävän aikaa ja tarjoavan mahdollisuuden palvella asiakkaita paremmin. Perustarjonnan, eli hyvin vakiomuotoisten sisältöjen myynnin sijaan, tuottajilla vapautuu resursseja toiminnan kehittämiseen sekä sellaisten asiakkaiden palvelemiseen, joilla on tarve ostaa räätälöityjä kokonaisuuksia. 

Ostajan näkökulmasta digimalli säästää aikaa ja tarjoaa nykyaikaisen tavan ostaa kulttuurialan palveluja suoraan verkosta.

Läpinäkyvyyden lisääminen ostoprosessiin ehkäisee turhia tarjouspyyntöjä ja houkuttelee ostajia, jotka eivät halua kysyä tarjousta. Stella Polaris ja Napa School tulevat olemaan osa myös isompaa, netistä löytyvää kauppapaikkaa, jonne tulee ostettavaksi kaikkien Giglen kumppaneiden esitykset, elämykset ja työpajat. Näin eri toimijat saavat laajemman näkyvyyden ja uuden myyntikanavan oman sivuston rinnalle. Giglen visiona on luoda yhdessä koko kentälle ostamista ja myymistä helpottavat digitaaliset käytännöt.

Räätälöityjen keikkojen myynnistä kohti automatisoitua elämysvälitystä

Gigle syntyi kolme vuotta takaperin kulttuurituottajan ja pelintekijän saunan lauteilla ja nyt palvelua kehitetään seitsemän hengen panostuksella.

Giglen tavoitteena on vapauttaa aikaa tehtäviin, joilla on aidosti merkitystä myynnin ja alan kehittämisen kannalta. Napa Agencyn alla toimiva Napa School on mukana uudistamassa työpajojen ostoprosessia ja tuottaa laajempaa näkyvyyttä ja työtilaisuuksia taiteilijoille.

Tehdään kulttuurialan palveluiden ostaminen helpommaksi ja vaivattomasti saataville

Alustatalous ja erilaiset digitaaliset myyntikanavat ovat olleet jo pitkään arkipäivää. Kulttuurialalle varta vasten rakennettu palvelu helpottaa niin ostajien, artistien kuin välittäjätoimijoidenkin työtä. Giglen tavoitteena on yhdistää hajanaista kenttää – luoda tehokkaampaa toimintaa alalle, joka koostuu hyvin erilaisista toimijoista ja käytännöistä.

Tutustu kumppanimalliimme sekä kumppaneiden kauppapaikkoihin. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä:

Inkeri Borgman 
044 5151994
inkeri@gigleapp.com