Improvisaatioteatteri Stella Polariksen kauppa on nyt avattu

Stella Polariksen kauppa avattu

Töttöröö, woopwoop, boom! Upeita uutisia: Improvisaatioteatteri Stella Polariksen kauppa on nyt avattu ja pääset ostoksille vaikka heti. Stella Polariksen kaupasta ostat helposti ja nopeasti ohjelman vaikkapa firman syyskauden kickoffiin tai pikkujouluihin. Jos ostohousut on jalassa, luottokortti takataskussa tai haluat fiilistellä muuten vaan live-esityksellä, nyt siihen on huippumahdollisuus!
Stella Polariksen omasta kaupasta voit ostaa pääkaupunkiseudulla järjestettäviin alle 80 hengen tilaisuuksiin elämyksen muutamalla klikkauksella. Tarjolla on kolme suosittua esitystä jotka tuovat iloa eri tilaisuuksiin. 
Impron ilotulitus -esityksessä yleisön ehdotuksista rakennetaan ennennäkemättömiä kohtauksia, jotka sisältävät tarinoita ja halutessasi myös musiikkia. Mieletön historia -esitys keskittyy juhlakalun historiaan ja kuvailee sen improvisaation keinoin menneestä nykyhetkeen. Mukana on tietysti aimo annos tulkintaa ja esitys naurattaa taatusti. Improvisaation ammattilaiset loihtivat ohjelmasta aina yleisönsä näköisen!
Ostaminen ja tilaus tapahtuu todella vaivattomasti:
  1. Kirjoita tapahtumapaikan osoite, päivämäärä, kellonaika.
  2. Valitse yleisömäärä.
  3. Hyväksy käyttöehdot.
  4. Syötä korttitiedot ja pistä tilaus eteenpäin.
  5. Saat vahvistusviestin tilauksesta ja pienet yksityiskohdat sovitaan vielä Stella Polariksen kanssa puhelimitse.
Sekä Giglen tiimi että Stellan tuottaja auttavat mielellään jos tilauksen yhteydessä herää kysymyksiä. Suosittelemme ostojen tekemistä vallitsevia kokoontumisrajoituksia noudattaen.

Ps. Stella Polaris on yksi Giglen kumppaneista – lue lisää kumppanimallistamme ja omille sivuillenne integroitavasta kaupasta. Se automatisoi manuaalisia työvaiheita ja sen kautta asiakkaanne ostavat elämyksen nopeasti ja luotettavasti. Se on rakennettu varta vasten esitysten, elämysten, työpajojen ja etäkeikkojen välittämiseen.