Ihastuttava lastenkonsertti Vanhassa Munkkiniemessä

Sunnuntaina pääsimme nauttimaan laadukkaasta ja lämminhenkisestä lastenkonsertista, kun Tuulihattuja ja Tuhatjalkaisia -yhtye saapui olohuoneeseen laulamaan Marjatta Kurenniemen teksteihin pohjautuvia kappaleita.

Tämä pieni orkesteri koostuu neljästä soittajasta. Pikku Papun orkesterista tuttu Sannis ja Mutaveijareista tuttu Miia olivat pistäneet pumpun pystyyn kahden oppilaansa, Innun ja Antin kanssa. Soittimia kuultiin laidasta laitaan, mukana oli ainakin kukkopilli, melodica, koskettimet, trumpetti, viulu sekä ukulele. Oli ihana huomata miten ammattimuusikot antoivat tilaa 10-vuotiaille tekijöille ja kuinka hienosti mukaan oli otettu Innun kaksi sävellystä.

“Esitys oli laadukkaampi kuin olin odottanut. Tunnelma oli upea. Nautin joka hetkestä. Oli ihanaa saada olla mukana tarjoamassa kulttuurielämys pienille”,

Kommentoi tilaaja onnistunutta esityselämystä.

Esitys otti mukaan myös yleisöä pienten arvoitusten muodossa ja  pääsimme muun muassa eläytymään sisiliskon sihinään.

“Bändin nimi oli niin kummallinen että ajattelin että se on kummallinen esitys mutta se olikin tosi kiva. Musiikista tuli kiva tunne korviin. ”Lintulaulu” oli paras koska siinä soitettiin kukkopilliä”,

Arvioi nuori kriitikko yleisöstä.

Kuulinpa yhden lapsen suunnittelevan viulun soiton aloittamista, joten kiitokset inspiraatiosta Tuulihatut!

Tuulihattuja ja Tuhatjalkaisia yhtyettä voit seurata Facebookissa.

Tilaa keikka Giglestä

Järjestämme esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli kyseessä firman bileet, kick-offit, pikkujoulut, syntymäpäiväjuhlat, lastenjuhlat, kesätapahtuma, puutarhajuhla, yleisötapahtuma, festarit, tupaantuliaiset, polttarit tai hääjuhlat.