Gigle voitti PK-seudun Kasvupolku -kisan

Mitä ihmettä juuri tapahtui!

Gigle Oy voitti Kasvu Openin pääkaupunkiseudun Kasvupolun ja jatkaa kansalliseen kilpailuun syyskaudella.

Olotila: pöllämystynyt
Tunnelma: hämmentynyt
Yleisfiilis: loistava

Miksi voitto tuntuu erityisen merkitykselliseltä? Sen vuoksi, että visiomme on kasvattaa esittävän taiteen kulutusta, tuottaa lisää työtä taidekentälle sekä ainutlaatuisia ja huippulaadukkaita esityksiä tilaajillemme. Teemme työtä merkityksellisen asian eteen.

Se, että olemme onnistuneet viestimään visiomme noin 15 asiantuntijalle tuomaristossa ja sparraussessioissa, on mahtavaa. Vielä upeammalta tuntuu se että ympärillämme olevat asiantuntijat näkevät, että kasvu on mahdollista ja visiomme sellainen jonka toteutumista halutaan tukea.

Uskon, että kulutus tulee jatkossa siirtymään elämyksiin ja me Giglellä haluamme mahdollistaa sen, että elämyksen löytäminen on mahdollisimman helppoa ja läpinäkyvää, niin tilaajalle kuin ostajallekin. Jätämme henkseleiden paukuttelun vielä vähälle ja jatkamme mahtavalla tiimillä työtä sen eteen että saavutamme tavoitteemme. Paljon on takana, vielä enemmän edessä, onneksi hommia saa tehdä loistavalla porukalla.

Jättihali koko tiimille ja suuret kiitokset Kasvu Openin järjestäjille, sparraajille, tuomaristolle sekä muille kanssayrittäjille!

Lue KasvuOpen organisaation tiedote.