Fun Day at Work -elämys työpäivän lomaan

Pikkujoulut työpaikalla

Talviaurinko paistaa jo kirkkaammin mitä kuukausi takaperin. Jos auringon ja kirkasvalolampun lisäksi kaipaat työpäivääsi lisää virtaa, siihen löytyy (ainakin meidän mielestämme) muutamia aivan loistavia keinoja elämysten voimin.

Virkistyspäivä kuuluu monen yrityksen kevätohjelmaan ja usein sen suunnittelu vie ainakin osalta tiimiä enemmän resursseja kuin mitä se antaa. Aina ei kuitenkaan tarvita virkistyspäivää piristyksen tuottamiseen, vaan viihdyttävän elämyksen voi tuottaa koko työyhteisölle, isolle tai pienelle, helposti ja nopeasti.

Tänään, 25 päivä tammikuuta, vietetään “Fun Day at Work” päivää, mutta mielestämme jokaisen päivän pitäisi olla hauska. Keräsimme muutamia hyväksi havaittuja esiintyjävinkkejä työyhteisölle kuin työyhteisölle. Ota esiintyjävinkit talteen tai tilaa heti elämys toimistolle tai lounaan kylkeen. Varmista porukalle vaikkapa energinen viikon aloitus tai entistä parempi after work!

Lisää erilaisista tavoista hyödyntää esiintyjä työporukan kesken löydät myös Giglen blogista: ARTferwork konsepti Dinglellä ja Pikkujoululounaalle ripaus lavarunoutta

 

Joni Pakanen – lähitaikuutta ravintolapöytään
Kaipaako tiimisi virkistystä ja uusia elämyksiä? Taikuri Joni Pakasen ohjelmanumero on täydellinen pienelle pöytäseurueelle. Jonin Magic Menu on pieni taikatuokio kesken lounaan, after workien tai ravintolaillan.

Tuija Rantalainen – omia ja lainachansoneita
Onko teidän työpäivässä tilaa toimistokonsertille vai pusertaako työpaikka irti viimeisetkin mehut? Ihastuttava Tuija Rantalainen luo tilaan kuin tilaan ihanan ja rentouttavan tunnelman. Esitys sopii elämykseksi toimistolle, illallisen taustalle tai virkistykseksi työpäivän lomaan.

Harri Hertell – Spoken Word
Uskallatteko avartaa maailmankuvaa? Harrin mukaansatempaava esitys virkistää ja antaa ajattelemisen aihetta. Uuteen taidelajiin tutustuminen avaa luovuuden kanavia ja herättää talvisesta syväunesta. Toimii niin toimistolla, tapahtumatilassa kuin ravintolan kabinetissakin. ( Lue Harrin esiintymisestä pikkujoululounaalla  )

Kumo – Acapella musiikkia akustisesti
Millaista on onnistunut tiimityö? Akustisesti, ilman säestystä ja äänentoistoa tuotettu konsertti on loistava esimerkki huippuunsa hiotusta tiimityöstä. Viiden laulajan äänet punoutuvat yhteen luoden ainutlaatuisia tunnelmia ja muokkautuen tilanteiden mukaan. Kumo on rento ja nuori yhtye, jonka yhteisistä hetkistä ei naurua puutu.

Pidä kiireetön hetki. Kuuntele, katsele, ihastele lahjakkuutta ympärilläsi ja koe maailma hieman eri näkökulmasta! <3

Tilaa keikka Giglestä

Nämä (ja monia muita esiintyjiä) voit tilata keikalle Giglen kautta.

Järjestämme esiintyjän tilaisuuteen kuin tilaisuuteen – oli kyseessä firman bileet, kick-offit, pikkujoulut, virkistyspäivät, asiakastapaaminen…You name it – we got it.