AGMA 10 vuotta – Giglen tiimi mukana juhlahumussa

Kalle Salonen © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva

Kalle Salonen © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva

Luovan alan agentit ja managerit ry täytti 10 vuotta ja järjesti mahtavan gaalaillan. Illan tavoitteena oli nostaa esille tekijöitä, jotka jäävät usein näkymättömiin. Kun artistit saavat ansaitsevansa paikan parrasvaloissa, agentit, managerit ja muut välittäjätoimijat iloitsevat menestyksestä kulisseissa. Juhlagaalassa olikin mahtava huomata miten upeita tekijöitä Suomesta löytyy ja kuinka hienosti Agma kehittää kenttää ja tuo eri toimijoita yhteen.

Taikuri Joni Pakanen
Taikuri Joni Pakanen © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva

Tilaisuudessa päästiin nauttimaan loistavan seuran lisäksi maistuvasta illallisesta ja ainutlaatuisista elämyksistä. Central Line oli houkutellut paikalle Tuure Kilpeläisen harvinaiselle soolokeikalle, jonka avulla päästiin heti tilaisuuteen sopivaan tunnelmaan.

Ensimmäiset alan palkinnot jaettiin mm. elämäntyöstä, vuoden tulokkaalle, vuoden asiakkaalle ja vuoden agentille. Marit Hohtokari palkittiin elämäntyöstä koko Agman perustajana ja nykyinen johtaja Kati Uusi-Rauva palkittiin myös kukkasin ja kiitoksin tällä hetkellä tehtävästä omistautuneesta työstä. Kaikki palkitut ja lisätietoja löydät AGMA:n blogista

Lyyti AGMA:n 10v synttäreillä
Lyyti © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva

Koko tilaisuuden juonsi Giglen kauttakin keikkaileva monitoimimies Taikuri Joni Pakanen, joka hoiti tyylikäästi niin juonnot, lavaviihteen, yleisön lämmittämisen kuin korttitemputkin. Jonia ei ole turhaan palkittu mm. Vuoden Paras Esiintyjä palkinnolla 2019 Evento Awardseissa.

Illan koskettavimman elämyksen tuotti laulaja-lauluntekijä Lyyti, joka ihastutti kauniilla laululla ja upeilla sanoituksilla. Lyyti pureutui sanoituksissa mm. vanhoihin rakenteisiin ja lasikattoihin – seisoviin, istuviin ja sammaloituviin patsaisiin – sekä koulumuistoihin. Yleisö kuunteli silmät kiinni ja naurahteli omasta historiasta tunnistettaville elämänkokemuksille. Ihastuttavan Lyytin voi myös tilata kotiin, gaalailtaan tai toimistolle Giglen kautta.

Lyytin ja Jonin esityksiä kehuttiin useasta eri suunnasta ja koko ilta oli loistava kokonaisuus. Loppuillan bileistä vastasi Pertin Valinnan Kalle Salonen Band, joka veti viimein juhlakansan tanssilattialle.

Isot kiitokset Team Giglen puolesta kaikille kanssajuhlijoille!

Giglen tiimi AGMA:n 10 vuotisjuhlissa
Giglen tiimi AGMA:n 10 vuotisjuhlissa © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva
Taikuri Joni Pakanen AGMA:n 10 vuotisjuhlagaalassa
Taikuri Joni Pakanen © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva
Tuure Kilpeläinen AGMA:n 10 vuotisjuhlissa
Tuure Kilpeläinen © Niko Jekkonen, Täydenkuunkuva